Scroll Top

Стартира регистрацията за Национален форум “Библиотеките днес” 2017

Национален форум Библиотеките днес 2017

Фондация „Глобални библиотеки – България” организира за втора поредна година Национален Форум „Библиотеките днес”,  който ще се проведе на 9-11 ноември 2017 г. в хотел Рамада, град София.
 
В рамките на форума ще бъдат представени резултатите от националното изследване за състоянието на обществените библиотеки в страната, ще бъдат очертани тенденции и перспективите пред българските библиотеки в 21-ви век. 
 
Предвидени са сесии с практическа насоченост, които ще ви запознаят с тенденциите в онлайн маркетинга и изграждането на публичния образ на библиотеките днес.
 
Също така ще се проведе практическо обучение по проектната схема на ФГББ с акцент върху индикатори за измерване на въздействието и управление на бюджети.
 
Ще можете да видите демонстрации на нови технологии: 3D принтери, скенери, системи за автоматизиране на библиотечните процеси.

Ще се представят добри практики от нови библиотечни услуги по света и у нас.
 
По време на Форума Фондацията ще връчи и своите първи награди за медии, които отразяват теми, свързани с библиотеките.
 
Представителите на обществените библиотеки, сключили споразумения за сътрудничество с ФГББ през 2016 и 2017 г. ще могат да заявят своето участие като попълнят  онлайн регистрационния формуляр за библиотеки  на следния линк https://www.surveymonkey.com/r/7S63DLZ. 

Срокът, в който библиотеките могат да се регистрират  е 11 август (понеделник). След тази дата регистрацията няма да е активна.  /ще бъде затворена/. 
 
За допълнителни въпроси и уточнения можете да се свързвате със Стефан Димитров, експерт фондонабиране, на телефон +359 892 219 367 или на имейл s.dimitrov@glbulgaria.net

Skip to content