Scroll Top

Останете си вкъщи, бъдете онлайн /Цифров наръчник/

265475354_sm-768x512

Останете си вкъщи, бъдете онлайн /Цифров наръчник/
Днес стартира Цифровата седмица / ALL DIGITAL Week/ 2020, която има за цел да насърчава различни дейности в подкрепа на европейците, които нямат достатъчно цифрови умения, за да участват пълноценно в обществото и да се възползват от дигиталната трансформация.
Тъй като много региони вече са под карантина и много публични събития се отменят, ние се присъединяваме към призива колкото може повече хора да си останат вкъщи. Но в същото време вярваме, че трябва да помагаме на нашите общности да използват времето си продуктивно. Във времената на изолация цифровите умения и цифровите ресурси могат да помогнат!
Нека направим тазгодишното издание на кампанията наистина дигитално и да предложим онлайн събития и поддръжка според възможностите си, защото ситуацията в различна във всяка една страна.
С оглед на извънредната ситуация в Европа партньорите от All Digital са подбрали за тази седмица различни връзки, които ще ви помогнат да прекарате времето си у дома продуктивно – за учене, виртуални обиколки, слушане на най-добри музикални изпълнения.

Повече информация може да намерите на:
https://alldigitalweek.eu/stay-home-digital-toolkit/
 

Skip to content