Scroll Top

Регистрация за участие в Националния форум „Библиотеките днес“ 2018

Logo FGBB_1

Уважаеми колеги и партньори,
 
Започна регистрацията за участие в Националния форум „Библиотеките днес“, който ще се състои на 7 – 9 ноември 2018 г. в гр. София, хотел Рамада.
 
Темата на форума през 2018 г. е „Библиотеките и цифровата трансформация“.

Регистрацията за участие във форума се осъществява чрез попълване и изпращане на формуляра, публикуван на следния линк:  https://goo.gl/forms/BPPyt1ui4s3kERgC3
в срок до 28.09.2018 г. (петък).

Моля, при попълване на регистрационната форма да имате предвид следното:

1. Попълването на всяко от полетата във формуляра за регистрация е задължително

2. Настаняване и храна
 
Хотелското настаняване – две нощувки на 7 и 8 ноември и изхранването по време на форума се покриват от Фондация „Глобални библиотеки – България“.
В случай че решите да ползвате допълнителни нощувки, то разходите трябва да бъдат покрити от вас.
 
Пристигането и настаняването става на 7 ноември 2018 г. Участниците ще бъде разпределени в двойни и тройни стаи. Тези от Вас, които искат да бъдат настанени заедно в стая, е необходимо да бъдат по едно и също  време на рецепцията на хотела за регистрация.
 
Важно! Ако някой се регистрира сам, то той ще бъде в стая със следващия участник в списъка.

 
3. Програма на форума
 
Форумът ще протече с общи и паралелни сесии на 8 и 9 ноември (до обяд).
 
В контекста на темата на форума ще бъдат засегнати въпроси, свързани с достъпа до информация и развитието на нови услуги в условията на масова цифровизация; с навлизането на иновативни технологии за обучение и творчество; с развитието на онлайн обучителни платформи; с дигитализация на културното наследство. Определените зали имат достатъчен капацитет и не се налага участниците да избират предварително в коя сесия да участват.

 
4. Пътните разходи са за сметка на участниците

 
5. За участие във форума може да се регистрирате в срок до 28.09.2018 г. (петък)
 
Важно! В случай че сте се регистрирали за форума, но по някаква причина сте възпрепятствани да присъствате, молим след 22 октомври 2018 г. да се свържете с г-н Атанас Филков на телефон: 0892 219 372 или на имейл a.filkov@glbulgaria.net

Skip to content