Scroll Top

В библиотеката – отвсякъде и по всяко време

IMG_20180528_104927

   На 28 и 29 май 2018 г.  в Общинска библиотека „Паисий Хилендарски” – Самоков се проведе обучение по онлайн маркетинг и създаване на текстове за библиотечни и читалищни специалисти . То е част от проекта „В библиотеката – винаги и по всяко време”.
   В рамките на обучението бяха представени спецификите на онлайн маркетинга на библиотечни услуги и създаването на текстове и публикации. По време на  практическите задания участниците разработиха план за онлайн маркетинг на библиотечни услуги и презентираха свои текстове за сайт, блог и  социалните мрежи . Създадоха реални стратегии и примери за кампании, обмениха мнения, съвети, практики и препоръки.
 Лектор на обучението беше Наталия Георгиева, а програмата беше изцяло насочена към практиката и динамично променящата се среда на библиотеките, включваща новите тенденции и посоки.
  Този проект се реализира с подкрепата на Фондация „Глобални библиотеки-България” в рамките на конкурс „Библиотеката- активен участник в обществения живот”, в изпълнение на договор РД 11-00-338/20.12.2017 г. с Министерство на културата.
 

Skip to content