Scroll Top

Информационна среща с гражданите на Враца на 3 април 2017 г. на тема “Безплатна правна информация в библиотеката”

безплатна правна информация библиотеки иновативна услуга Фондация глобални

На 3 април 2017 г., понеделник, от 11:00 часа в регионална библиотека "Христо Ботев" гр. Враца  ще се проведе информационна среща по проект "Правна информация в библиотеката".

На срещата ще присъстват г-н Стоян Лазаров, координатор по проекта от фондация "Глобални библиотеки – България" и Владислава Иванчева, представител на библиотеката.

Те ще запознаят гражданите как могат да получават безплатни консултации по различни въпроси чрез системата за онлайн заявки и запитвания, изградена в рамките на проекта.

Проектът „Правна информация в обществените библиотеки" се осъществява от Фондация „Глобални библиотеки – България" със съдействието на посолството на САЩ и в партньорство със студентската правна клиника към УНСС. Гражданите могат да задават своите въпроси, за да получат консултации как да решат своя юридически казус.

Освен в регионалната библиотека във Враца, услугите по проекта са достъпни и чрез регионалните библиотеки в Благоевград, Кюстендил и Видин, общинската библиотека в Самоков и  библиотека "Иван Вазов" при НЧ "Христо Ботев-1884" в Ботевград.

Skip to content