Scroll Top

Мониторинг по проекта “Зелена детска академия”

DSCN0706

На 15.10.2013 г. в Регионална библиотека „Петър Стъпов”, гр. Търговище се състоя работна среща по проект „Зелена детска академия”, финансиран чрез Програма „Глоб@лни библиотеки – България”.
Мониторинга осъществи г-жа Наталия Георгиева – ръководител застъпничество и комуникации към Програмата. На срещата присъстваха Невяна Захариева – началник на РИО – Търговище и Димитър Петров – старши експерт по БЕЛ. Регионалният инспекторат по образованието, съвместно  с І-во ОУ „Христо Ботев” и ІV-то ОУ „Иван Вазов”, град Търговище, е партньор на библиотеката по този проект. Присъстващи партньори бяха и НЧ "Св. Св. Кирил и Методий-1882", със секретар Росица Христова и НЧ "Развитие-1904", представено от секретаря Нели Николова.
Децата с интерес изслушаха за усърдния труд, който кипи в Детския отдел и изненадите, които библиотеката им е подготвила, за да се чувстват удобно и уютно в новата обстановка. Учениците предложиха свои идеи и изказаха очакванията  си, а директора Росица Куцарова с радост откликна на техните желания, за да бъде още по-голяма любовта им книгите, а четенето освен полезно и бъде и забавно.
Г-жа Георгиева остана доволна от настоящите дейности и сподели, че с нетърпение очаква да види проекта в действие, а децата любознателни и щастливи в Зелената детска академия на Регионална библиотека „Петър Стъпов”.

Skip to content